SERVEIS

TERRACOLOR

Creació de colors

Amb la nostra creació de colors, donem vida a les teves idees. Treballem amb una gamma infinita de tonalitats per trobar la combinació perfecta que reflecteixi la teva personalitat i el teu estil. Des de tonalitats clàssiques fins a paletes de colors innovadores, estem aquí per convertir cada paret en una obra d’art.

Rehabilitació de façanes, TERRACOLOR

Rehabilitació de façanes

La rehabilitació de façanes és el nostre compromís amb la preservació i l’estètica. Amb l’ús de les millors tècniques i materials, restaurem i donem nova vida a les superfícies exteriors. Des de la neteja fins a la restauració dels acabats, el nostre objectiu és mantenir la bellesa de les teves façanes per molts anys més.

Aplicació de pintura. Terracolor. Girona

Aplicació de pintures

La nostra aplicació de pintures és sinònim de precisió i professionalitat. Utilitzem les tècniques més avançades per aplicar una àmplia gamma de pintures en diferents superfícies. Amb la nostra destresa i experiència, garantim un acabat impecable i durador que transformarà els teus espais.

Papers pintats, moquetes, vinils. Terracolor. Girona

Mesurar, tallar i aplicar

Amb precisió mil·limètrica, mesurem, tallem i apliquem elements com paper pintat, moquetes o teles. La nostra habilitat per detallar els acabats amb perfecció converteix els teus desitjos en realitat, creant espais que destil·len elegància i refinament.

Protecció d'espais. Terracolor. Girona

Protecció de l'espai

Abans de començar qualsevol treball, la protecció de l’espai és una prioritat. Amb cura meticulosa, protegim tots els elements del teu entorn per assegurar-nos que el procés de transformació sigui net, ordenat i sense cap afectació als teus objectes personals o mobiliari.

Netejes. Terracolor. Girona

Neteja final

La nostra neteja final és la culminació d’un treball meticulós. Després de cada projecte, realitzem una neteja exhaustiva per garantir que els espais estiguin impecables i llestos per a la teva gaudiment immediat.

Elaborem estimacions. Terracolor. Girona

Elaborem estimacions

Amb una atenció personalitzada, elaborem estimacions detallades perquè tinguis clar el pressupost i els detalls dels nostres serveis. La transparència i la claredat en les nostres estimacions són els pilars del nostre compromís amb els nostres clients.

Com treballem?

DESPLAÇAMENT

L’equip es desplaça amb tot el material necessari per oferir el servei.

ORGANITZACIÓ

Es fan grups de treball reduïts per repartir les tasques, i ser més eficients.

EXECUCIÓ

L’encarregat coordina els grups, gestiona les tasques, es comunica amb els constructors, particulars, arquitectes, aparelladors, decoradors… Tot des d’una direcció que vetlla per un funcionament òptima.

APROVACIÓ

Una vegada finalitzada la feina es presenten els resultats als clients, per a garantir el treball esperat i rebre l’aprovació.